Seleccionar página

[ad_1]

Desde la Jefatura de Estudios del IES José Segrelles de Albaida, nos comunican:

El passat 2 de febrer vam poder gaudir de la visita de Manolo Cervera, cooperant de la ONGD Visió Sense Fronteres. La seua intervenció va anar destinada als cicles formatius de la vesprada, com van ser: 1r i 2n del CFGS Educació Infantil i 1r d del CFGS d´Integració Social. L´alumnat va valorar molt possitivament la seua acció. Va servir per conscienciar-los de la importància i necessitat de la vista a països amb pocs recursos. L´alumnat va fer una valoració del seu treball i de la ONG, reconeguent la seua llavor i implicació en casos de tot tipus relacionats amb la visió. També a partir d´aci, està recollint-se ulleres que no utilitzem,  per poder col·laborar amb aquesta ONG .
Un plaer gaudir de l´experiència, vivències i sentiments viscuts per Manolo Cervera»

 

 A continuació adjuntem la valoració que va fer el grup de 1r  del CFGS d´Integració socia:

Visita de Manolo Cervera, cooperant de l’ONG’D “Visió Sense Fronteres”

El primer curs del CFGS d’Integració Social de l’IES José Segrelles d’Albaida, ha tingut el plaer de rebre avui la visita de Manolo Cervera per oferir-nos en primera persona informació sobre la seva llavor com a cooperant.

L’alumnat valorem molt possitivament la xerrada ja que al cicle d’Integració Social treballem amb col·lectius sense recursos perquè sempre ens aportarà noves visions d’ actuar d’una manera millor.

A més, la llavor de Visió Sense Fronteres ens ha fet veure la problemàtica que hi ha arreu del món, empatitzant amb aquestes persones que no es poden permetre comprar unes ulleres, una necessitat bàsica que a la nostra societat no li donem importància.

Valorem molt als cooperants d’aquesta ONG per l’ajuda que presten a les zones més necessitades, sense la col·laboració dels membres de “Visió sense fronteres”, les persones sense recursos no optarien a una millora de la seua visió.

Gràcies a aquesta xerrada ens hem adonat que es necessita conscienciar a la població. Encara que hi ha molta gent que ajuda, mai es suficient en aquestos casos. Com a futurs integradors confiem i creguem en iniciatives com aquesta.

 

 

[ad_2]

Suscribete a Nuesto Boletín

Recibiras toda la información referente a los Proyectos Pendientes, Próximos Proyectos, Campañas pasadas y mucho más...

   
Acepto la política de privacidad

Enhorabuena, su suscripción a sido exitosa.