Seleccionar página

[ad_1]

Carta de los alumnos del Ciclo Superior de Educación Infantil del Centre Integral de Formación Profesional de Batoi (Alcoi) valorando y agradeciendo la charla de Manolo Cervera

 

VISIÓ SENSE FRONTERES EN CIPFP BATOI

El passat dia 20 de novembre de 2013 es va celebrar al CIPFP Batoi, al saló d’actes, el Dia Internacional de la Infància, amb una proclamació dels Drets del Xiquets. A la celebració vam participar alumnes del Cicle Superior d’Educació Infantil que assistim a classes amb horari de vesprada.

Els alumnes vam col·laborar presentant els nostres treballs elaborats per donar a conèixer els Drets dels Xiquets.

A l’acte contarem amb la participació de Manolo Cervera, vicepresident de la ONG “VISIÓ SENSE FRONTERES” que va explicar el funcionament i la importància que VSF té en la vida d’aquells més necessitats. Aquesta ONG realitza revissions òptiques a la població que patix problemes de visió en diferents països com ara Marroc, India, Burkina Faso, Mozambique,etc i que no té recursos per abastir-se.

VSF s’encarrega de la recollida d’ulleres usades, amb la finalitat de reutilitzar-les i classificar-les segons la seua graduació. Una vegada exportades a altres països, un equip d’optometristes i d’altres tècnics realitza un diagnòstic personalitzat a cada individu i li facilita les lents més adequades al seu problema de visió.

Nosaltres, recolint ulleres que ja no ens servixen, podem ajudar amb petits gestos a una població amb carències de mitjans econòmics.

També podem ajudar a recaudar fons per a les campanyes de VSF donant telèfons mòbils que ja no utilitzem.

Allò que es va demostrar amb aquesta comunicació és que dirigir una ONG és complicat, però si existeix una implicació directa de tots els membres i de la societat, aquest esforç pot arribar a ser molt productiu.

Donem les gràcies a Manolo per la seua aportació i a Visió Sense Fronteres pel seu treball.

 

 

Algunes idees expressades:

– Ajudar als altres és ajudar-te a tu mateix.

– Ulls pel món.

– Dar una oportunidad de visión te cambia la forma de ver el mundo.

– Col·laborant amb pocs recursos tornem la vista.

– Con tus gafas viejas podrán ver otras personas. Dónalas!

– Debemos dar las gracias a Visión sin Fronteeras ya que ayudan a mantener intacto un sentido tan importante como es la vista.

– En el momento de la charla hice un tweet sobre la asociación:Hui Manolo ens ha explicat el treball que fa l’ONGD www.visiosensefronteres.org Portant llum on hi havia foscor ^

 

Alumnes del CFGS d’Educació Infantil

[ad_2]

Suscribete a Nuesto Boletín

Recibiras toda la información referente a los Proyectos Pendientes, Próximos Proyectos, Campañas pasadas y mucho más...

   
Acepto la política de privacidad

Enhorabuena, su suscripción a sido exitosa.